Gratis Nedladdning

Gratis Nedladdning

Gratis Nedladdning

Klicka på knappen ovan för att ladda ner virus flyttande redskap. Processen kommer att konsumera några sekunder, bara ange platsen på datorn där den hämtade filen skulle sparas. Efter det, släpp musen på den platsen och dubbel klick .exe arkivera till utföra och sedan ta bort malwares och fix frågor PC helt.

User Guide: Hur du kör verktyget för borttagning av Virus

Steg 1: Installera programvaran som nämnts ovan. Klicka på filen installerat körbara program. De viktigaste gränssnittet kommer att visas, du måste bara klicka på “Skanna datorn Now” för programmet att köra en fullständig genomsökning PC omedelbart ta reda dolda skadliga filer och malwares.

Steg 2: Låt programvaran slutföra skanningen. En förloppsindikator anger andelen filer och enheten skannas. När genomsökningen är klar, du kan se miniatyrer av filerna, hot upptäcks och vad är hotet nivån på det särskilt hot.

Steg 3: Är det ett alternativ kallat “Spyware HelpDesk” som tillåter dig att ställa alla frågor om spyware borttagning och alla genom att ansluta till ett team av experter och få hjälp på samma. Kan vända dig till den här funktionen när som helst på dagen och natten om du vill.

Steg 4: “System Guard” är ännu en annan funktion som på att vrida ger en verklig tid säkringen från malwares och andra skadliga hot 24 X 7 och säkerställer att inga hot in i ditt system och ta bort jämväl om det finns någon i rutan digital.

Problem i att ladda ner Virus Flyttande Redskap? Följ dessa instruktioner

Det går inte att ladda ner virus flyttande redskap? Det sker förmodligen eftersom viruset i ditt system inte är att låta Hämta hända. Skadliga virus eller malwares ändra inställningarna i webbläsaren så att om du försöker hämta, det kommer att antingen omdirigera sidan eller blockerar processen i mellan. Därmed kunna slutföras nedladdningen, bör dessa instruktioner följas…

1. Öppna webbläsaren Internet Explorer och klicka sedan på Internet-alternativ under Verktyg-menyn

Internet Options

2. Klicka på fliken anslutningar där borta

connection

3. Växla till LAN-inställningar

lan-settings

4. Avmarkera “Använd en proxyserver för nätverket” och klicka OK

proxy

Det går inte att installera den nedladdade filen Virus removal tool? Vad ska jag göra?

Om ett virus händer att bosätta sig i ditt system, problem som en fil är inte att vara hämtas eller installeras, händer hela tiden. Här också, händer samma sak. Den exe arkivera av borttagningsverktyget kan ha fick skadas eller tas bort av viruset och därmed är du går inte att köra filen för att installera den. Därmed utföra installationsarbetet framgångsrikt, måste du starta datorn i felsäkert läge. Följ dessa instruktioner för att göra det.

Steg 1:

Stöveln din PC, snart som datorn visar Windows-logotypen, omedelbart efter att slå F8 knappen kontinuerligt. Detta kommer att läsa de avancerade startalternativ som innehåller starta datorn i felsäkert läge med nätverk, slå den. Om datorn gör något pipande ljud, bortse från.

windows-advanced-options-menu

Steg 2:

Nästa skärm kommer upp med möjlighet att välja vilket operativsystem du vill starta med. Om din PC visar denna skärm, välja från en lista av OS installerat i din PC eller om det finns bara en, hoppa över den och slå till gå in till stöveln.

select-operating-system

Steg 3:

Stegen kommer att fortsätta med en pop upp på skärmen som säger att datorn körs i felsäkert läge. Meddelandet innehåller två knappar; Klicka på knappen Ja för att fortsätta och gå vidare.

windows-running-safe-mode

Steg 4:

Knacka på Start-knappen och välj sedan kör att köra. Skriver du följande sökväg i rutan Kör…

“REG ADD “HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Network\MSIServer” /VE /T REG_SZ /F /D “Service”

run-reg-add-service

Steg 5:

Kontrollera om vägen in är korrekt och efter bekräftar allt, tryck OK för att fortsätta.

Steg 6:

Efter allt detta, öppna kör igen och denna retur “net start msiserver” och klicka på OK för att slutföra…

run-net-start-msiserver

Du är bra att installera virus flyttande redskap utan problem nu.